11.03.2019

Cвято весни і ніжності

7 березня в навчальному центрі НВП «Зоря» відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню. Представниці прекрасної половини хімічного підприємства приймали вітання, квіти та подарунки.

З наступаючим святом їх привітав генеральний директор Олександр Чернецов:

«Трудівниці нашого підприємства працюють практично на всіх виробничих ділянках. Завдяки їх глибоким знанням, виробничому досвіду, майстерності і професійним навичкам НВП «Зоря» в досить нестабільний час вдається досягти хороших фінансово-економічних показників і розвивати виробничий потенціал. Спасибі всім працівницям підприємства за їх повсякденну працю! Зі святом!".

За сумлінну працю, професіоналізм і невичерпну енергію Почесними грамотами, подарунками та букетами квітів від імені адміністрації підприємства і об'єднаної профспілкової організації рубіжанський хімічних заводів були нагороджені 36 представниць всіх структурних підрозділів НВП «Зоря».

Церемонію нагородження продовжили директора «Зоря-Сервіс-Плюс», РКХЗ «Зоря», Рубіжанського професійного хіміко-технологічного ліцею та спортклубу «Зеніт».

Святкова програма продовжилася виступами кращих колективів та артистів міста. Їх супроводжували гучні оплески і чарівні посмішки жінок.