08.04.2019

У 2018 році НВП «Зоря» збільшило експорт продукції

Науково-виробниче підприємство «Зоря» за підсумками 2018 року майже на 20% збільшило експорт своєї продукції в порівнянні з 2017 роком. Поставки на зовнішні ринки зайняли біля 60% в загальному обсязі реалізації.

«Значне збільшення експорту стало можливим завдяки конкурентним перевагам нашої продукції, тісній взаємодії з кожним клієнтом, а також системній роботі комерційних служб підприємства. Зарубіжні партнери цінують не тільки гнучку цінову політику і високу якість продукції НВП «Зоря», але й стабільність поставок, гарантії виконання всіх умов контрактів», – зазначає генеральний директор НВП «Зоря» Олександр Чернецов.

Українське хімічне підприємство має широку географію поставок, але основними імпортерами продукції залишаються країни Євросоюзу, серед яких – Болгарія, Сербія, Польща, Чорногорія, Іспанія, Італія та інші. У минулому році компанія вийшла на нові перспективні ринки Швеції і Хорватії.

У поточному році НВП «Зоря» ставить перед собою мету зберегти досягнуті позиції, а також наростити обсяги поставок за рахунок збільшення продажів як вже існуючих, так і нових видів продукції. Крім того, підприємство продовжить роботу з підвищення рентабельності виробництва і вдосконалення логістики.

Відзначимо, що в рамках реалізації стратегії розвитку НВП «Зоря» планує створення нових виробництв з випуску перспективних видів продукції.

Довідка: НВП «Зоря» – провідне підприємство хімічної промисловості України зі 100-річною історією. Виробничі потужності заводу розташовані в м. Рубіжне Луганської області. В даний час продукція українського виробника знаходить застосування в хімічній, фармацевтичній, гірничодобувній, металургійній і агрохімічній галузях. НВП «Зоря» є членом FEEM – Федерації Європейських виробників вибухових речовин.