11.04.2019

НПП «Зоря» реалізує програму адаптації для нових співробітників - «WELCOME»

На НПП «Зоря» успішно втілюється програма адаптації нових співробітників - «WELCOME». У квітні цього року її учасниками змогли стати 68 працівників, які недавно приєдналися до колективу хімічного підприємства.

«Для нас важливо створити комфортні умови для нових співробітників, щоб вони в найбільш короткі терміни змогли познайомитися з підприємством, придбати професійні знання і навички, долучитися до корпоративної культури і надалі ефективно виконувати свої функціональні обов'язки. Ми намагаємося, щоб у перші ж дні новий працівник став своїм серед своїх », - зазначає директор з персоналу Ольга глушіння.

Так, 10 і 11 квітня в рамках програми кожен новий співробітник мав можливість взяти участь в ознайомчому турі по підприємству. В ході презентації було організовано екскурс в вікову історію «Зорі», проведено знайомство c напрямками діяльності, асортиментом продукції і організаційною структурою підприємства. Працівники дізналися про правила внутрішнього трудового розпорядку, корпоративній культурі, соціальні стандарти і гарантії членів колективу. Для новачків також була організована екскурсія. Вони відвідали музей НПП «Зоря», основні і допоміжні цехи.

Варто зазначити, що в ході програми «WELCOME» кожного нового працівника супроводжує наставник, який відповідає за теоретичну і практичну підготовку фахівця. Наставництво допомагає новому члену колективу швидше познайомитися з завданнями і особливостями роботи структурного підрозділу, специфікою діяльності та посадовими обов'язками, придбати необхідні професійні навички за рахунок передачі висококваліфікованими працівниками свого досвіду.

На підприємстві вважають, що адаптація відіграє важливу роль в становленні кар'єри нового співробітника. Тому програма НВП «Зоря» «WELCOME» побудована таким чином, щоб співробітник легко і комфортно вливався в колектив хімічного підприємства і ставав його невід'ємною частиною.