13.05.2019

НВП «Зоря» привітало ветеранів Другої світової війни

9 травня в парку мікрорайону Південний м. Рубіжне пройшли святкові заходи, присвячені 74-й річниці Великої Перемоги. Свято традиційно було організовано за підтримки соціально відповідального НВП «Зоря» і об'єднаної профспілкової організації рубіжанських хімічних заводів.

Урочисті заходи в цей день почалися з виступу духового оркестру та патріотичної акції «Мій прадід – переможець». Її учасники з фотографіями своїх родичів – фронтовиків Другої світової, трудівників тилу, дітей війни – пройшли колоною по центральній алеї парку.

Програма продовжилася святковим концертом «Це наша пам'ять», в якому взяли участь кращі солісти та творчі колективи філії міського Палацу культури. Для гостей свята артисти виконали улюблені фронтові пісні та яскраві танцювальні номери.

«День Перемоги залишається в нашій історії як символ героїзму і великої мужності. Ми завжди з особливим почуттям вдячності згадуємо подвиг всіх, хто пройшов важкі випробування в страшній війні, ціною здоров'я і власного життя здолавши ворога. Збереження історичної пам'яті, спадкоємності поколінь, шанобливе ставлення до людей старшого покоління і турбота про них залишаються важливим напрямом соціальної відповідальності підприємства», – зазначає генеральний директор НВП «Зоря» Олександр Чернецов.

Після закінчення концерту для маленьких відвідувачів пройшов майстер-клас з виготовлення символіки свята – голуба миру. Працювало тематичне караоке «Пісні, обпалені війною», а ветеранів та гостей заходу пригощали традиційною польовою кашею.

Незважаючи на похмуру і дощову погоду, атмосфера свята була теплою і душевною.