03.06.2019

НПП «Зоря» підвело підсумки конкурсу дитячих творчих робіт до Дня хіміка

У травні НПП «Зоря» проводило конкурс малюнків серед дітей співробітників до Дня хіміка.

У конкурсі взяли участь діти трьох вікових категорій: від 3 до 6 років, від 7 до 9 років, і від 10 до 15 років. Організаторами виступив прес-центр НПП «Зоря» спільно з об'єднаною профспілковою організацією Рубіжанський хімічних заводів. Учасники готували малюнки в трьох номінаціях: «Мама, тато на роботі» (3-6 років), «Я б в хіміки пішов! Нехай мене навчать! »(7-9 років),« В житті хімія потрібна »(10-15 років).

Організатори мали на меті конкурсу не просто дізнатися, як бачать діти професію своїх батьків і як вони ставляться до хімії, як до науки, а й залучити до творчого процесу батьків. Завдяки творчому взаємодії кожна робота стала особливою і унікальною. Хлопці старалися показати свої художні і інтелектуальні здібності: поєднали хімічні елементи, продукти, процеси, реакції і, звичайно ж, робочі місця своїх батьків.

Компетентному журі було складно визначити переможців, але за умовами конкурсу в кожній номінації були визначені 3 кращих роботи. Всі учасники отримали заохочувальні призи та грамоти за участь. Переможці дипломи та корпоративні подарунки.