05.06.2019

У зоні відпочинку НВП «Зоря» відсвяткували День захисту дітей

1 і 2 червня, на честь Дня захисту дітей, НВП «Зоря» організувало в рекреаційній зоні базі відпочинку «Зоря» веселе і яскраве свято. У ньому взяли участь понад тисячу дітей, що проживають в Рубіжному і регіоні.

У перші літні і спекотні дні облаштована зона відпочинку на березі озера Пісочне стала місцем справжнього паломництва. Завдяки підтримці містоутворюючого підприємства ‑ НВП «Зоря» ‑ тут було організоване захоплююче свято для дітвори з різноманітною розважальною програмою. Аніматори радували маленьких гостей і їх батьків цікавими іграми, конкурсами, майстер-класами, солодкими призами.

Традиційно головною прикрасою і привабливим центром рекреаційної зони стало озеро Пісочне, де всі бажаючі змогли прийняти повітряні і сонячні ванни, зануритися в прозору воду. За безпекою відпочиваючих стежили рятувальники, а для дітей було облаштоване спеціальне місце для купання, обгороджене буйками.

Рубіжани і гості міста залишилися задоволені активним відпочинком і культурною програмою, дякували організаторам свята за можливість з комфортом, весело і безпечно провести своє дозвілля.

Зі свого боку, НВП «Зоря» планує і надалі організовувати масові заходи в рекреаційній зоні і з кожним сезоном робити їх більш цікавими та комфортними для гостей.

Відзначимо, що благоустрій території та розвиток інфраструктури рекреаційної зони виконується за рахунок коштів НВП «Зоря» і благодійного фонду «Кришталеве джерело», засновниками якого є народні депутати України Юрій Бойко і Юлій Іоффе