12.06.2019

НВП «Зоря» відроджує роботу ради молодих фахівців

11 червня в навчальному центрі НВП «Зоря» відбулося установче засідання ради молодих фахівців, в якому взяла участь активна, цілеспрямована та амбітна молодь підприємства з усіх структурних підрозділів.

В рамках реалізації молодіжної політики на підприємстві відроджено раду молодих фахівців. На першій зустрічі був присутній генеральний директор НВП «Зоря» Олександр Чернецов. У своєму зверненні він зазначив, що креативні ідеї і нові підходи в професійній діяльності - те, що чекає сьогодні підприємство від молодих фахівців. Керівництво покладає великі надії на молоді кадри, адже саме вони сприятимуть подальшому успішному розвитку «Зорі». Адміністрація зі свого боку всіляко сприятиме подібним ініціативам і допомагати в реалізації.

Перший керівник також поділився з членами організації своїми очікуваннями і розповів про власний досвід. Свого часу Олександр Іванович також був у складі молодіжної ради, спочатку на посаді заступника, а потім і керівника. Ця практика дала йому не лише можливість професійного та особистісного зростання, а й істотно вплинула на якість роботи всього колективу.

На першому засіданні молоді фахівці поділилися думками щодо форматів подальшої спільної роботи, а також обрали керівника організації і його заступників. Так, головою ради молодих фахівців став Олександр Кравченко, начальник відділу аналізу та управління активами.

Попереду у членів організації багато роботи. Це виробничо-дослідницький та інформаційний напрямки, організація культурно-масових і спортивних заходів, активна участь у внутрішніх проектах підприємства.

Члени відродженої ради молодих фахівців зазначили, що готові вже найближчим часом приступити до активної роботи для подальшого розвитку підприємства, міста і регіону в цілому.