13.06.2019

Олександр Чернецов балотуватиметься до Верховної Ради

Генеральний директор НВП «Зоря» Олександр Чернецовмає намір балотуватися до Верховної Ради. Його кандидатуру висувають по мажоритарному округу №112 від політичної партії «Опозиційна платформа – За життя».

12 червня в м. Рубіжне, в рамках робочого візиту народного депутата України і лідера політичної сили «Опозиційна платформа – За життя» Юрія Бойка, були представлені кандидати від партії у мажоритарних округах Луганської області.

Співголова політсили представив Олександра Чернецова, як кандидата в народні депутати по мажоритарному округу №112, центром якого є Рубіжне. У своєму виступі він підкреслив, що керівник містоутворюючого підприємства, який зарекомендував себе грамотним, ефективним управлінцем, результативним політиком і професіоналом своєї справи, має шанси незабаром представляти інтереси городян на загальнодержавному рівні.

«Луганська область найбільше страждає від нестабільності в країні. Підприємства не працюють, кваліфіковані фахівці виїжджають за кордон, а тарифи на комунальні послуги довели людей до межі бідності. Тому завдань, які необхідно вирішувати на рівні області, Верховної Ради та уряду, дуже багато. Упевнений, що нам під силу зробити так, щоб Луганщина і Україна розвивалися», – зазначив у своєму виступі Олександр Чернецов.

Відзначимо, що Олександр Чернецов чотири рази обирався депутатом Рубіжанської міської ради. Він пройшов трудовий шлях від майстра дільниці до генерального директора лідируючого підприємства в хімічній промисловості України – НВП «Зоря». Спільно з благодійним фондом «Кришталеве джерело» реалізував ряд масштабних і соціально значущих проектів для городян.