19.06.2019

Олександр Чернецов відкрив літній сезон-2019 в дитячому оздоровчому таборі НВП «Зоря»

У вівторок, 18 червня, відбулося урочисте відкриття першої зміни в дитячому заміському закладі оздоровлення та відпочинку «Зоря». Цього літа за три зміни планується оздоровити понад тисячу дітей.

З дня утворення табору «Зоря» це вже 44-й заїзд відпочиваючих. Перша зміна буде присвячена подорожі по книгах. На дітей чекають цікаві квести, творчі майстерні по роботі з природним матеріалом і багато іншого.

З нагоди відкриття чергового сезону діти і вожаті підготували для гостей яскраві номери, традиційний танцювальний флешмоб та цікаві виступи.

Привітати дітлахів і персонал табору з важливою подією приїхали поважні гості: генеральний директор НВП «Зоря» Олександр Чернецов і голова об'єднаної профспілкової організації рубіжанських хімічних заводів Ольга Трофименко.

«Як соціально відповідальний бізнес, ми вважаємо своїм обов'язком піклуватися про те, щоб відпочинок дітей був комфортним і різноманітним, а також доступним для їх батьків. Зміст і розвиток дитячої оздоровниці – одна з найважливіших і тривалих соціальних програм НВП «Зоря». Ми раді, що установа користується широкою популярністю, і щорічно попит на відпочинок тут тільки зростає. Отже, ми все робимо правильно», – зазначає Олександр Іванович.

Він також підкреслив, що завдяки підтримці благодійного фонду «Кришталеве джерело», засновниками якого є народні депутати України Юлій Іоффе і Юрій Бойко, вже не перший рік повноцінний відпочинок і оздоровлення доступні і для дітей з соціально незахищених сімей і дітей переселенців.

Щорічно табір приймає дітей співробітників НВП «Зоря», а також дітлахів з Сєвєродонецька, Лисичанська, Кремінної та інших міст області. Цього року дитяча оздоровниця поповниться гостями з Києва та закордонних країн.

Всіх відпочиваючих чекають комфортне проживання в обладнаних кімнатах, п'ятиразове харчування, різноманітна оздоровча та культурно-розважальна програма. Нагадаємо, що оздоровчий табір «Зоря» – одне з найвідоміших і популярних місць дитячого відпочинку в регіоні, визнаний кращим заміським закладом оздоровлення та відпочинку.