01.07.2019

Олександр Чернецов привітав випускників Рубіжанського професійного хіміко-технологічного ліцею

У п'ятницю, 28 червня, пройшла урочиста церемонія вручення дипломів 70 випускникам Рубіжанського професійного хіміко-технологічного ліцею. За доброю традицією учнів, батьків і викладачів привітав генеральний директор НВП «Зоря», лідер депутатської фракції в міській раді Олександр Чернецов.

Ліцей випускає фахівців робочих спеціальностей вже більше 60 років. За цей час його закінчило 13 тисяч осіб. Хімічний завод і навчальний заклад пов'язує багаторічна тісна співпраця. Щорічно учні хіміко-технологічного ліцею проходять на підприємстві ознайомчу, виробничу та переддипломну практику. Вже традиційно після закінчення навчання ряд молодих фахівців вливається в трудовий колектив НВП «Зоря». Крім того, багато діючих керівників та головних спеціалістів підприємства в минулому також були випускниками саме цього навчального закладу.

Тому одним з почесних гостей випускного вечора став генеральний директор НВП «Зоря». В цей день в актовій залі ліцею зібралися викладачі, студенти, батьки, щоб привітати випускників з важливим життєвим подією.

Олександр Іванович побажав випускникам сміливо йти вперед, відкривати нові горизонти і стати справжніми професіоналами у вибраній професії. Він також передав вітання і найкращі побажання від народних депутатів України Юрія Бойка і Юлія Іоффе і запевнив, що НВП «Зоря» і благодійний фонд «Кришталеве джерело» продовжать надавати підтримку і допомогу навчальному закладу.

На думку Олександра Чернецова, сьогодні особливо важливо створювати для молоді умови, які дозволять їм залишатися жити і працювати в рідних містах і розвивати Луганську область. Для цього, вважає директор містоутворюючого підприємства, повинні бути створені робочі місця, сприятливі умови для соціально-економічного розвитку міста. Він також підкреслив, що НВП «Зоря» чекає молодих фахівців і готове запропонувати комфортні умови праці.

Зі свого боку, керівництво ліцею висловило подяку Олександру Івановичу за дружнє ставлення і взаємовигідне співробітництво, яке триває вже більше 40 років. Все це дозволяє успішно реалізовувати спільні освітні програми та дає позитивні результати в підвищенні рівня знань учнів, якісній підготовці молодих кадрів, які вибирають першим місцем роботи НВП «Зоря».