06.08.2019

У ДПЗВО «Зоря» стартувала третя, заключна річна зміна

2 серпня до дитячого позаміського закладу відпочинку та оздоровлення «Зоря» заїхала третя зміна відпочиваючих. Вона буде заключною в літньому сезоні - 2019.

В цей день вранці триста п'ятдесят п'ять хлопчиків і дівчаток у віці від 7 до 14 років пройшли традиційну реєстрацію і на комфортабельних автобусах вирушили до дитячого оздоровчого центру НВП «Зоря», розташованого в заповідних Кремінських лісах. Безпеку поїздки відпочиваючих в табір забезпечила своїм супроводом патрульна поліція Луганщини.

Третя зміна, як і попередні, буде тематичної: вона пройде під девізом «Екологія і природа». Дітей навчать формувати правила здорового способу життя через єдність людини і природи. Протягом трьох тижнів відпочинку дітлахів чекають цікаві квести, розвиваючі майстер-класи, постановки, яскраві концерти, веселі конкурси та багато іншого. До послуг відпочиваючих – два великих басейни, колектив професійних вихователів і вожатих, збалансоване п'ятиразове харчування і чудова природа.

Нагадаємо, що цього літа в ДПЗВО «Зоря» організовано 3 зміни тривалістю 21 день кожна. Свої канікули в дитячому центрі проведуть понад тисячу осіб – дітей співробітників НВП «Зоря», а також хлопці і дівчата з Сєвєродонецька, Лисичанська, Кремінної та інших міст області.