07.08.2019

На НВП «Зоря» запроваджено новий формат навчання персоналу

1 серпня в рамках реалізації Програми навчання і розвитку персоналу НВП «Зоря» на 2019 рік відбулося засідання дискусійного клубу.

Даний дискусійний клуб – це підведення підсумків самонавчання працівників по блоку «Управлінські компетенції», яке передбачало перегляд навчальних фільмів та відеороликів, читання статей і книг із зазначеної тематики.

В ході засідання кожен з учасників виступив з доповіддю по раніше підготовленій темі, після чого починалися колективне обговорення проблемних питань і обмін досвідом. На засіданні були розглянуті чотири тематичні блоки: «Точність управління: планування, делегування, контроль», «Компетенція делегування: вміння і результативність», «Емоційний інтелект керівника», «Амбіції і менеджмент».

«На НВП «Зоря» навчання в такому форматі проводиться вперше і, за результатами зворотного зв'язку учасників, можна говорити, що це позитивна практика, яку ми будемо продовжувати далі. У форматі дискусійного клубу учасники обмінюються досвідом, думками, обговорюють і аргументують свої точки зору. Для нашого підприємства це особливо актуально, тому що менеджерам з різних структурних підрозділів надається можливість поділитися своїми напрацюваннями та спробувати нові методи на практиці», – зазначає Ольга Глушень, директор з персоналу НВП «Зоря».