13.08.2019

На рекреаційній зоні НВП «Зоря» пройшли змагання з волейболу на відкритих майданчиках серед рятуваль

9 серпня рекреаційна зона – база відпочинку НВП «Зоря» стала ареною змагань з волейболу на відкритих майданчиках серед рятувальників Луганського гарнізону. Їх учасники виборювали Кубок «Вогняний м'яч» - 2019.

Організатори не випадково вибрали базу відпочинку підприємства для таких масштабних змагань. На березі озера Пісочне є всі необхідні умови і спортивна інфраструктура для проведення подібних турнірів.

У цей день 18 команд зі структурних та підпорядкованих підрозділів Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Луганській області боролися за звання володарів кубка. В рамках турніру помірялись силами і дві жіночі збірні команди. На товариський матч із рятувальниками Луганщини приїхали колеги із сусідньої області – збірна команда Донецького гарнізону.

В результаті напруженої боротьби першість виборола команда Біловодського МРВ, друге місце зайняла збірна Кремінського МРВ, третіми призерами стали волейболісти Старобільського МРВ.

Також в цей день відбулися навчання, в яких були задіяні кілька сотень людей. Так, служби ГУ ДСНС України в Луганській області відпрацьовували в акваторії озера навички порятунку потопаючих. Крім того, спільно з водолазною рятувальною службою м. Рубіжне було організоване відпрацювання прийомів розмінування місцевості та знешкодження незнайомих предметів.

Всі заходи пройшли на високому рівні і стали справжнім спортивним святом для учасників і глядачів. У підсумку організатори чемпіонату висловили надію, що співпраця з НВП «Зоря» стане щорічною доброю традицією.

Відзначимо, щорічно працівники ТОВ «Зоря-Сервіс-Плюс» проводять ряд заходів щодо поліпшення і розвитку інфраструктури бази відпочинку. Про активний відпочинок її відвідувачів не забуває й адміністрація НВП «Зоря»: закуповується новий спортивний інвентар для волейбольних та футбольних майданчиків. Завдяки цьому рекреаційна зона вже не перший рік служить майданчиком для проведення обласних та міських спортивних змагань. А в цьому році упорядкований пляж озера Пісочне дозволив провести і масштабні обласні навчання рятувальників.

Додамо: за короткий проміжок часу з моменту відкриття база відпочинку НВП «Зоря» стала чи не найбільш відвідуваним рекреаційним об'єктом в регіоні.