20.08.2019

НВП «Зоря» відсвяткувало 102 роки з дня заснування

16 серпня містоутворююче підприємство НВП «Зоря» відзначало знакову подію – 102 роки з дня пуску. Жителі і гості міста Рубіжне зібралися в парку мікрорайону Південний, щоб разом відсвяткувати День підприємства.

Саме в середині серпня 1917 року була випущена перша партія тротилу і ксилілу на Південному заводі вибухових речовин в Рубіжному.

З нагоди урочистостей в парку мікрорайону Південний організували різноманітну розважальну програму, насичену сюрпризами та подарунками. Для всіх бажаючих влаштували майстер-класи з виготовлення сувенірів з корпоративною символікою, декорування олівців, а також зі створення фантазійних льодяників. Маленьких відвідувачів традиційно бавили ростові ляльки і безкоштовні атракціони.

У захваті від свята залишилися і дорослі, які приїхали не тільки з Рубіжного, а й з Лисичанська, Сєвєродонецька, а також з Кремінної.

Увечері для співробітників підприємства «Зоря» і всіх гостей пройшов святковий концерт «Разом за мрією». Кращі художні колективи і вокалісти порадували глядачів своїми талантами. Їх виступи стали кульмінацією урочистостей.

Гості заходу висловили своє захоплення розважальною програмою, яка нікого не залишила байдужим.

НВП «Зоря» відоме в області та далеко за кордоном не тільки як колектив фахівців високого рівня, але і як успішне підприємство, що шанує традиції і крокує в ногу з часом, не забуваючи про досвід минулих поколінь. За 102 роки своєї історії колектив заводу довів: досвід і амбітні цілі – запорука успіху, тому на досягнутому зупинятися не збирається. Хімічний гігант також залишається соціально активним підприємством і продовжує піклуватися про добробут працівників і жителів Рубіжного.