29.08.2019

НВП «Зоря» і фонд «Кришталеве джерело» подарували мешканцям Гірського спортивний майданчик

День шахтаря – головне свято для гірницького міста. У цьому році жителі відзначили його разом з колективом науково-виробничого підприємства «Зоря» і за підтримки фонду «Кришталеве Джерело», засновниками якого є народні депутати України Юрій Бойко, Юлій Іоффе і генеральний директор підприємства Олександр Чернецов. Керівники фонду мають безпосереднє відношення до цієї галузі. Так, у Юлія Іоффе більше 30 років підземного стажу і він багато років керував шахтою в м Гірське. Крім того, депутати багато років відстоюють державні інтереси шахтарів, надають їм допомогу і підтримку.

Святкування почалося на міському стадіоні, де пройшов товариський футбольний матч між командами «Зоря» і «Шахтар». Капітаном рубіжан став генеральний директор – Олександр Чернецов. Підсумком напруженого поєдинку стала нічия, а в серії післяматчевих пенальті «Зоря» віддала перемогу приймаючій стороні.

У цей день розважальна програма була організована і для дітей, однак згадати дитинство та пограти вдалося також їх батькам. За словами гостей свята, програма сподобалася і маленьким, і дорослим.

Крім того, городян чекав подарунок-сюрприз – універсальний спортивний майданчик, встановлений завдяки підтримці благодійного фонду «Кришталеве джерело». На думку меценатів, це важливий і хороший подарунок, адже спорт – запорука здоров'я людей. А в умовах недофінансування у невеликих міст просто немає можливості самостійно встановлювати подібні майданчики .

Програма продовжилася святковим концертом. З привітанням та словами подяки шахтарям виступив і генеральний директор НВП «Зоря».

Спортивне свято і отриманий подарунок високо оцінили всі присутні. Жителі Гірського висловили також подяку НВП «Зоря» і Олександру Чернецову за регулярну допомогу і підтримку, які підприємство надає шахтарському місту не тільки в галузі спорту.