16.09.2019

За підтримки НВП «Зоря» в парку мікрорайону «Південний» м. Рубіжне відсвяткували День сім'ї

13 і 14 вересня в парку мікрорайону «Південний» м. Рубіжне жителі і гості міста відзначали День сім'ї. Організатором святкових заходів вже традиційно виступило містоутворююче підприємство НВП «Зоря».

День сім'ї – одне з головних свят для рубіжан, за багаторічною традицією воно вважається Днем міста. Щорічно сотні сімей з Рубіжного, а також гості з сусідніх міст збираються в парку мікрорайону «Південний» для того, щоб разом з НВП «Зоря» відзначити цю подію.

Цього року святкування тривало два дні. У п'ятницю, 13 вересня, гості парку могли взяти участь у багатьох цікавих майстер-класах, відвідати різні локації для фотографування. Приємним сюрпризом для малюків стало шоу мильних бульбашок.

Кульмінацією свята стали урочиста програма та нагородження працівників НВП «Зоря». До присутніх звернувся генеральний директор підприємства Олександр Чернецов: «Від себе особисто і від усього колективу «Зорі» вітаю вас з Днем сім'ї! Сьогодні мені особливо приємно бачити, що в нашому парку зібралося багато батьків і дітей. Це хороший привід згадати, що немає в житті людини більшого щастя, ніж сім'я, в якій панують взаємна любов, турбота і повага».

Він також зазначив, що НВП «Зоря» і благодійний фонд «Кришталеве джерело» продовжать підтримувати подібні заходи і створювати гідні умови для сімейного дозвілля і відпочинку, а також будуть і надалі надавати допомогу сім'ям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Продовжилася програма святковим концертом з виступом кращих творчих колективів міста та запрошених гостей – cover grоup «Jazz4punk» з м. Сєвєродонецька.

На наступний день, 14 вересня, святкування в парку продовжилося. Так, всі бажаючі виконували улюблені пісні в караоке біля фонтану, а для дітей була організована розважальна програм «Міні-Поліс».

За відгуками відвідувачів парку, День сім'ї в цьому році пройшов на гідному рівні і залишив яскраві спогади і приємні емоції.