17.09.2019

Продукція НВП «Зоря» відповідає світовим стандартам корпорації MAXAM

У вересні 2019 року промислові вибухові речовини НВП «Зоря» отримали підтвердження про відповідність стандартам корпорації MAXAM – світового лідера у виробництві вибухових речовин, штаб-квартира якого знаходиться в Мадриді, Іспанія. Це дає українському виробникові можливість здійснювати прямі поставки споживачам групи MAXAM по всьому світу.

Роботи з верифікації продукції відповідно до вимог MAXAM почалися на НВП «Зоря» ще в 2018 році. Представники світової корпорації провели аудит на підприємстві, за результатами якого були отримані рекомендації і розроблений план дій. У 2019 році, після виконання всіх рекомендацій, було отримано підтвердження про відповідність промислових вибухових речовин НВП «Зоря» стандартам MAXAM – Qualified for MAXAM.

«Успішна верифікація MAXAM підключає НВП «Зоря» до загальної системи закупівель корпорації, яка налічує понад 100 підприємств, розташованих в більш ніж 40 країнах по всьому світу. Це дозволяє нам швидко реагувати на нові можливості і оперативно здійснювати поставки компаніям групи MAXAM не тільки в країни Європи, а й по всьому світу», – зазначає генеральний директор НВП «Зоря» Олександр Чернецов.

Крім того, партнерство з корпорацією MAXAM дасть змогу НВП «Зоря» використовувати міжнародний досвід і підвищувати рівень якості і технологій з виробництва продуктів і послуг.

Відзначимо, що заснована Альфредом Нобелем в 1872 році компанія MAXAM згодом перетворилася в провідну індустріальну групу і організацію світового масштабу. Вона веде свою діяльність відповідно до вироблених політик в області якості, промислової безпеки, охорони праці, екології та технології.