25.09.2019

Делегація НВП «Зоря» відвідала виставку «Хімія-2019»

Фахівці НВП «Зоря» відвідали XXII міжнародну виставку «Хімія-2019», яка проходила з 16 по 19 вересня 2019 року в Москві.

Працівники НВП «Зоря» мали можливість оглянути основні експозиційні майданчики, де ознайомилися з новими розробками в галузях хімічного машинобудування, «зеленої хімії», автоматизації та цифровізації виробництва, аналітичного та лабораторного обладнання. Делегація також відвідала інтерактивну зону технологій віртуальної і доповненої реальності, де були представлені інноваційні IT-проекти, що реалізуються провідними світовими компаніями.

Крім того, в рамках відвідування виставки були проведені переговори і намічені перспективи співпраці з представниками інжинірингових компаній, що пропонують сучасні рішення в галузі хімії, з питань реконструкції існуючих і створення нових виробництв.

На думку учасників делегації, відвідування виставки «Хімія-2019» дало підприємству змогу знайти нових партнерів, познайомитися з новинками хімічної індустрії та взяти участь в обговоренні актуальних галузевих питань.

Відзначимо, що міжнародна виставка «Хімія» проводиться з 1965 року і є одним з найбільш престижних галузевих форумів у світі. Цього року її учасниками стали близько 400 компаній-виробників хімічної продукції і послуг, постачальників передових технологій і устаткування для різних галузей з 24 країн.