18.10.2019

НВП «Зоря» продовжує програму адаптації нових співробітників – «WELCOME»

«WELCOME» – це своєрідний вступний курс для адаптації нових співробітників. Програма включає ознайомлення з підприємством, відвідування музею та екскурсії по структурним підрозділам. «WELCOME» покликана допомогти новачкові познайомитися з робочим процесом і ритмом життя на виробництві, вибудувати взаємини з колективом, більше дізнатися про корпоративну культуру, а також засвоїти прийняті на виробництві норми і стандарти.

Так, в жовтні нові співробітники НВП «Зоря» взяли участь в ознайомчому турі по підприємству. Для них була підготовлена ​​презентація напрямків діяльності, асортименту продукції, організаційної структури підприємства. Крім того, учасники програми отримали інформацію про правила внутрішнього трудового розпорядку, соціальні стандарти і гарантії членів колективу. Для них також було організовано екскурсію в музей, основні і допоміжні цехи.

На цьому для нового працівника програма не закінчується: його відтепер буде супроводжувати наставник, який відповідає за теоретичну і практичну підготовку фахівця.

Програма «WELCOME» побудована таким чином, щоб співробітник легко і комфортно вливався в колектив хімічного підприємства і ставав його невід'ємною частиною.