15.08.2014

У НВП «Зоря» проведено аналіз функціонування ІСМ у 1 півріччі 2014 р.

У НВП «Зоря» відбулося засідання Координаційної Ради під головуванням Генерального директора, на якому було проведено аналіз функціонування інтегрованої системи менеджменту (ІСМ) на підприємстві у 1 півріччі 2014 р. У роботі Ради взяли участь головні фахівці, що входять до структури ІСМ. Розроблені і прийняті до виконання попереджувальні дії.

Аналіз політики і цілей в області якості, екології, безпеки праці і охорони здоров'я показує, що їх виконання здійснюється відповідно до запланованих строків. У практику введена щомісячна оцінка роботи кожного підрозділу підприємства за показником «Коефіцієнт якості». У 1 півріччі середній коефіцієнт якості по НВП "Зоря" склав 0,984 при максимальній величині коефіцієнта 1.

Претензій до якості продукції, що випускається, від споживачів у звітному періоді не було. Комерційними і технічними службами ведеться активний діалог з існуючими і потенційними споживачами продукції НВП «Зоря», у тому числі шляхом надання таким споживачам зразків продукції для тестування.

Члени Координаційної Ради визнали, що система менеджменту якості, система екологічного управління, система управління безпекою праці і охороною здоров'я  є результативними і підтримуються в робочому стані.