29.10.2019

База відпочинку і парк мікрорайону Південний в числі найбільш відвідуваних туристичних об'єктів регі

Соціальні об'єкти м. Рубіжне, які створені та діють при підтримці хімічного підприємства «Зоря», за підсумками літнього сезону знову побили всі рекорди за відвідуваністю.

Цього року рекреаційну зону - базу відпочинку «Зоря» на березі озера Пісочне та парк на мікрорайоні Південний відвідали сотні тисяч осіб. Географія гостей вже традиційно включала не тільки місто Рубіжне, але і прилеглі міста: Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Кремінне, Попасну і багато інших населених пунктів регіону.

Нагадаємо, вхід і користування інфраструктурою рекреаційної зони і парку для відвідувачів залишається безкоштовним. Щорічно соціальні об'єкти розвиваються і поліпшуються, закуповується нове обладнання. Всі роботи з благоустрою проводяться за підтримки підприємства та благодійного фонду «Кришталеве джерело», засновниками якого є народні депутати Юрій Бойко, Юлій Іоффе і генеральний директор НВП «Зоря» Олександр Чернецов.

Жителі Рубіжного та гості міста гідно оцінюють роботу «Зорі» і благодійного фонду. Найголовніший якісний показник - рекордна відвідуваність соціальних об'єктів. Їх вже можна віднести до туристичних центрів не тільки міста, а й регіону.