03.12.2019

Спортсмени НВП «Зоря» – призери Всеукраїнської спартакіади працівників оборонної промисловості

Збірна НВП «Зоря» здобула кілька високих нагород, беручи участь у Всеукраїнській спартакіаді працівників оборонної промисловості. Змагання проходили в кінці листопада 2019 року в Харкові, на базі спорткомплексу «Локомотив».

У перший же день спартакіади пройшов турнір з міні-футболу. У складі збірної «Зорі» виступали слюсар з КВПіА виробництва 2 Анатолій Жук, економіст управління продажів Олексій Топчій, майстер по ремонту обладнання АТЦ Сергій Колесник, слюсар-ремонтник ЦВіК Олег Герасименко, інженер-енергетик ВГЕ Юрій Калугін і майстер ділянки виробництва 2 Денис Вертюхов.

Згідно з жеребкуванням, всі матчі потрібно було відіграти в один день. В результаті напруженого суперництва футболісти «Зорі» не зазнали жодної поразки, але поступилися першістю за різницею забитих і пропущених м'ячів. Як результат – друге призове місце і звання кращого бомбардира турніру у Сергія Колесника.

Переможна хода наших спортсменів продовжилася в змаганнях з шашок та шахів. Начальник прес-центру Марина Жураховська обійшла в майстерності гри більшість суперників і стала бронзовим призером спартакіади.

Успішним став виступ працівників НВП «Зоря» і в турнірі з настільного тенісу, де вони піднялися на першу і другу сходинки п'єдесталу пошани. Так, керівнику секції СК «Зеніт» Інесі Єрмоловій не було рівних у швидкості реакції і віртуозності подач, і в підсумку вона стала чемпіонкою. Заступник директора ПХО з охорони праці та техніки безпеки Андрій Бондаренко також не поступався більшості суперників у майстерності гри і заслужено завоював «срібло».

Спартакіада ​​завершилася урочистою церемонією нагородження. Учасників змагань привітав голова профспілки працівників оборонної промисловості України Олександр Черниш. Переможцям і призерам були вручені медалі та пам'ятні грамоти, а кращим футбольним командам – ​​кубки.