14.01.2020

Близько 1000 дітей стали учасниками новорічних свят в парку мікрорайону Південний

За підтримки НВП «Зоря» і благодійного фонду «Кришталеве джерело» близько 1000 дітей стали учасниками новорічних концертів і розважальних програм в парку мікрорайону Південний м.Рубіжне. Поряд з жителями міста гостями заходів стали діти та їх батьки з прифронтових населених пунктів.

В цьому році вперше, завдяки підтримці меценатів, святкові програми були організовані в різних прифронтових містах. Крім того, ялинку в парку мікрорайону Південний змогли відвідати близько 300 дітей з Золотого, Гірського, Тошківки, Новотошківки, Нижнього. Таку можливість забезпечили благодійний фонд «Кришталеве джерело» і науково-виробниче підприємство «Зоря». Для дітей і дорослих був організований транспорт. Перед початком розважальної програми гості відвідали кафе, де їх пригощали гарячими сніданками і солодощами.

Всі учасники розважальних програм були в захваті від зустрічі з Дідом Морозом, Снігуронькою, іншими казковими героями. Діти із задоволенням водили хороводи, танцювали і співали, веселилися, виконували завдання, читали вірші і отримували призи з чарівного мішка. Організатори заходів подбали про те, щоб кожен юний учасник отримав не тільки порцію гарного настрою, а й солодкі подарунки.

Варто зазначити, що проведення святкових заходів для жителів міста і регіону – добра традиція НВП «Зоря». За відгуками гостей, що приїжджали, участь дітей в новорічних програмах стало особливою подією, адже в прифронтових населених пунктах подібні свята – велика рідкість.

Слід зазначити, що благодійний фонд «Кришталеве джерело» і НВП «Зоря» планують і надалі проводити такі заходи для дітей міста та гостей з населених пунктів уздовж лінії розмежування. Парк, рекреаційна зона – база відпочинку «Зоря» і літній оздоровчий табір також чекають гостей.