06.02.2020

НВП «Зоря» підвищує рівень компетенцій співробітників управління продажів

У січні цього року були підведені підсумки виконання програми навчання і розвитку, розробленої для 22 фахівців комерційної служби НВП «Зоря». Спеціальний курс був спрямований на підвищення рівня компетенцій співробітників та ефективності їх роботи.

З травня минулого року керівники і фахівці двох підрозділів НВП «Зоря», робота яких пов'язана з продажем продукції, проходили унікальний навчальний курс, що складається з трьох етапів. Подібний підхід до навчання був організований на підприємстві вперше.

Програма почалася з вивчення технології виробництва промислових вибухових речовин. Важливо, що крім теоретичної частини учасники мали можливість відвідати цех, де випускають ВР. Це дозволило фахівцям не тільки більше дізнатися про продукцію, яку вони просувають на ринках, але і зрозуміти специфіку її виготовлення. Отримані знання в цій галузі були закріплені іспитом.

Наступний етап навчання передбачав розвиток професійних компетенцій працівників. Для цього використовувалися індивідуальний підхід і робота з психологом. В результаті учасники підвищили ефективність своїх комунікацій для вирішення ділових завдань, навчилися долати конфлікти, отримали персональні рекомендації і пояснення від фахівця.

Також в програму були включені саморозвиваючі заходи і завдання для самостійного вивчення. Учасники проходили онлайн-навчання на платформі VUM-online з кількох модулів.

У січні навчальна програма завершилася. Найактивніші фахівці, які пройшли всі її етапи, отримали сертифікати від адміністрації НВП «Зоря».