13.02.2020

НВП «Зоря» уклало багаторічний контракт з американською компанією

Український хімічний завод НВП «Зоря» уклав багаторічний контракт з партнерами зі США на поставку промислових вибухових речовин.

Науково-виробниче підприємство «Зоря» уклало угоду про довгострокову співпрацю з американською компанією на поставку вибухових речовин промислового призначення. На даному етапі український завод успішно пройшов узгодження документів і отримав необхідні дозволи. Перші поставки продукції підуть в першому півріччі 2020 року.

«Ми активно працюємо над розширенням географії продажів. Світова конкуренція тільки зростає, тому довгострокове співробітництво з новими партнерами – важлива подія для нашого підприємства. Укладення контракту стало можливим завдяки бездоганній діловій репутації НВП «Зоря», високій якості продукції, а також детально відпрацьованій логістиці», – зазначає генеральний директор підприємства Олександр Чернецов.

На початку цього року представники американської компанії відвідали НВП «Зоря», побували на його виробничих потужностях і обговорили питання взаємного співробітництва. Партнери високо оцінили якість і ефективність застосування продукту хімзаводу і висловили впевненість у подальшій перспективній взаємодії.

Відзначимо, що українська продукція, яка буде поставлятися в США, характеризується високою ефективністю, безпекою і екологічністю. Її якість підтверджена наявністю міжнародних сертифікатів відповідності. На даний момент поставки вже здійснюються на внутрішній і європейський ринки.