19.03.2020

Звернення генерального директора НВП «Зоря» Олександра Чернецова

Шановні колеги!

Боротьба з розповсюдженням нового коронавірусу COVID-2019  протистояння виклику, з яким зіткнувся весь світ. Ми сьогодні переживаємо непростий час. Я дякую нашому колективу, всім вам за те, що ви з розумінням ставитеся до реалізації заходів, що проводяться для захисту вас, ваших колег і близьких. На своїх робочих місцях ви робите все можливе для підтримки стабільної роботи нашого підприємства.

Найголовніше для нас  це забезпечити безпеку співробітників НВП «Зоря». Крім того, в складній і нестабільної ситуації ми докладаємо максимум зусиль, щоб зберегти виробництво. Адже робота підприємства має вирішальне значення як для добробуту хіміків і їх сімей, так і для наповнення бюджетів міста та регіону.

Ми розробили ряд оперативних заходів щодо захисту працівників від коронавирусной інфекції. Особливу увагу приділяємо роз'яснювальній роботі серед персоналу. У той же час кожен керівник проінформований про алгоритм дій у разі виявлення ознак інфекції у працівників.

На даний момент важливо скоротити кількість контактів всюди, де це можливо. На період карантину скасовуються масові заходи. Для частини співробітників НВП «Зоря», які не залучені до процесу безперервного виробництва, вводиться віддалений режим роботи. Робочі наради проводяться в онлайн-режимі або з мінімальною кількістю учасників.

Ми робимо все можливе, щоб мінімізувати ризики інфікування. Наші співробітники забезпечені засобами індивідуального захисту, антисептичними розчинами. Крім того, організовані регулярне прибирання побутових приміщень і обробка транспорту із застосуванням дезінфікуючих засобів.

Бережіть себе і своїх близьких! Дотримуйтесь рекомендованих заходів профілактики!

Упевнений, разом ми впораємося з будь-якими труднощами!

З повагою і побажаннями міцного здоров'я,

Генеральний директор НВП «Зоря»

Олександр Чернецов