10.04.2020

БФ «Кришталеве джерело» продовжує надавати адресну допомогу в Рубіжному, Гірському і Золотому

Координаційний центр «STOP COVID-19» благодійного фонду «Кришталеве джерело» продовжує реалізацію проекту адресної допомоги соціально незахищеним верствам населення у вигляді продуктових наборів і товарів повсякденного вжитку.

У містах Рубіжне, Золоте і Гірське активно працюють три мобільні бригади Координаційної Центру. На контактні номери його телефонів щодня надходять звернення громадян. В основному це люди похилого віку та особи з обмеженими фізичними можливостями. Кожен день волонтери центру відвідують десятки адрес і надають допомогу тим, хто особливо потребує захисту і підтримки.

Мобільні бригади здійснюють безкоштовну доставку необхідних для літніх людей продуктів харчування, медикаментів, захисних масок і допомагають їм у вирішенні інших життєвих проблем. Для соціально незахищених громадян Центр передбачив спеціальні продуктові пакети.

Так, за період роботи сформовано і доставлено 100 таких наборів, в які разом з товарами першої необхідності входять також дезінфектор, захисна маска і миючий засіб.

Робота в цьому напрямку триває. Для того, щоб залишити заявку на виїзд волонтерів та отримати додаткову інформацію, зазначені категорії громадян можуть звертатися за телефонами:

+380503456835 – Ганна, старший координатор,

+380504759261 – Тетяна,

+380504183829 – Віталій,

+380509423729 – Оксана.

Нагадаємо, що Координаційний центр «STOP COVID-19» почав свою роботу на базі НВП «Зоря» в кінці березня 2020 року.

Центр створено за підтримки благодійного фонду «Кришталеве джерело» і його засновників – Юрія Бойка, Юлія Іоффе, Олександра Чернецова.