23.04.2020

НВП «Зоря» застрахувало всіх співробітників від коронавірусу

НВП «Зоря» застрахувало 1500 співробітників за програмою «COVID-19». Поліс дозволяє отримати компенсацію в разі виявлення захворювання, викликаного коронавірусною інфекцією.

«Здоров'я співробітників – головний принцип в нашій роботі. В період епідемії адміністрація НВП «Зоря» щодня аналізує і приймає рішення, як забезпечити безпеку персоналу і зберегти стабільність роботи підприємства. Так, було прийнято рішення про страхування за програмою «COVID-19», як додаткову міру підтримки співробітників в цій непростій ситуації», – зазначає Олександр Чернецов, генеральний директор підприємства.

Страховий захист за програмою поширюється на захворювання, діагностоване протягом дії договору. При підтвердженні діагнозу компенсація на лікування складає 10 тис. грн. Грошова виплата передбачена на забезпечення специфічними медикаментами як при стаціонарному або амбулаторному лікуванні, так і в разі самостійно витрачених коштів. Також, згідно з угодою, в разі смерті від захворювання «COVID-19» буде виплачена компенсація в розмірі 25 тис. грн. Передбачено, що страхову суму отримають спадкоємці померлого.

Крім того, в рамках програми соціальної відповідальності підприємство забезпечило страхування життя і здоров'я медиків інфекційного відділення міста Рубіжне.