08.05.2020

Дорогі наші ветерани! Шановні рубіжани!

Рівно 75 років відділяють нас від переможного травня 1945 року. У ньому – сила духу, самовідданість і незламна воля нашого народу, який зумів згуртуватися в боротьбі проти фашизму і ціною колосальних жертв відстояти свободу рідної землі.

Пам'ять про війну, про тих, хто на фронті і в тилу, не шкодуючи себе, наближав Велику Перемогу, хто піднімав країну з попілу та руїн, передається з покоління в покоління, об'єднує нас і допомагає вистояти в будь-яких випробуваннях. Завдяки ратному подвигу і самовідданій праці мільйонів людей в нашому календарі 75 років тому з'явилося велике свято, над яким не владний час, для якого немає меж і відстаней.

Ім'я йому – 9 Травня. Велике свято Великої Перемоги. Я хочу низько вклонитися фронтовикам і трудівникам тилу, партизанам і в'язням концтаборів – всім, кого найжорстокіша війна ХХ століття обпекла своїм чорним крилом. Я схиляю голову перед світлою пам'яттю полеглих героїв: подвиг ваш – на століття, він незаперечний і безсмертний. Із синівською любов'ю і великою шаною дякую нині живим ветеранам війни за священний урок любові і відданості Вітчизні, за немеркнучий подвиг в ім'я життя майбутніх поколінь. Бажаю всім здоров'я, миру, добра і благополуччя.

Генеральний директор НВП «Зоря»

Олександр Чернецов