29.05.2020

Менеджери НВП «Зоря» пройшли курс з фінансової грамотності

Незважаючи на карантинні обмеження, НВП «Зоря» продовжує розвиток персоналу. Так, в травні, за програмами навчання шкіл топ-менеджерів і менеджерів, в навчальному центрі підприємства проходив онлайн-тренінг «Фінанси для нефінансистів».

«В період економічної нестабільності фінансова грамотність є однією з найважливіших складових в управлінському процесі будь-якої компанії. Від чіткого розподілу грошових коштів залежать рентабельність виробництва і продуктивність праці. Тому сьогодні важливо підвищувати рівень цих компетенцій у співробітників, від яких безпосередньо залежить фінансовий результат підприємства», – зазначає директор з персоналу НВП «Зоря» Ольга Глушень.

В умовах загрози поширення коронавирусной інфекції було прийнято рішення проводити навчання в невеликих групах, в формі очних семінарів з використанням дистанційних форматів – відеотрансляції і вебінарів. Всього в курсі взяло участь понад 60 менеджерів підприємства, діяльність яких пов'язана з розподілом коштів.

Учасникам було запропоновано пройти передтренінгове тестування для того, щоб зробити зріз початкових знань. Крім того, для успішного виконання практичних і тестових завдань менеджери підприємства могли використовувати інформаційні посилання з тематичною літературою. Вся необхідна інформація була розміщена в електронній системі управління навчанням Moodle.

Курс лекцій проводив досвідчений бізнес-тренер і фінансовий консультант міжнародного рівня. В онлайн-режимі, простою і доступною мовою були викладені сучасні фінансові теорія і практика в обсязі, необхідному нефінансистам для ефективного управління компанією, підрозділом, відділом.

Учасники навчання засвоїли ключові фінансові поняття і отримали навички їх використання на практиці. Все це повинно дозволити управлінцям НВП «Зоря» грамотно спрямовувати грошові потоки підприємства.

Відзначимо, що найближчим часом планується продовжити підвищення рівня компетенцій працівників підприємства