05.06.2020

Програма ZARYA Start триває

В рамках співпраці НВП «Зоря» і СНУ ім. Даля активно йде підготовка дипломних робіт студентів, які отримали гранти від хімічного підприємства. Проект проходить в рамках програми ZARYA Start і став черговим етапом розвитку співробітництва між навчальним закладом та підприємством.

Як тільки це стало можливо, після послаблення карантинних заходів, НВП «Зоря» відвідали студенти та їх наукові керівники. Візити на завод мають особливе значення, тому що при підготовці проектів студенти вивчають тонкощі своєї професії безпосередньо на виробництві. Керівниками і кураторами дипломних робіт виступають фахівці компанії.

Нагадаємо, що вже другий рік поспіль підприємство виділяє іменні гранти студентам-хімікам СНУ ім. В. Даля. Цього року конкурс-співбесіда пройшла у форматі skype-нарада представників компанії зі студентами та викладачами факультету інженерії.

НВП «Зоря» підтримало дипломні проекти тих студентів, хто в своїх роботах розробляв теми, актуальні для діючих виробництв підприємства.