14.07.2020

В НВП «Зоря» пройшов дискусійний клуб для керівників

9 та 10 липня 2020 року відбулося засідання дискусійного клубу для стратегічного кадрового резерву та керівників структурних підрозділів НВП «Зоря». Це особливий формат розвиваючого простору для співробітників, який був впроваджений на підприємстві в минулому році і вже показав свою ефективність.

В рамках навчання 32 учасники програми розглянули принципи Agile-менеджменту, дізналися про важливість застосування гнучкості керівника і нейропластичности мислення. Вони також розібрали методику Н. Холла для виявлення здатності керівників розуміти емоції і керувати емоційною сферою на основі прийняття рішень. Крім того, були розглянуті системи професійної взаємодії, формування командної відповідальності.

Після закінчення дискусії менеджери підприємства пройшли підсумковий тест з відкритими питаннями, що дало можливість для міркування при відповіді. У підсумку засідання клубу дозволило визначити рівень логічного, критичного та креативного мислення учасників.

Всі отримані знання і засвоєні сучасні управлінські підходи дозволять підвищити ефективність менеджменту НВП «Зоря».

Нагадаємо, що дискусійний клуб був створений в 2019 році спільно з викладачами СНУ ім. Даля. Це комунікаційний майданчик, куди запрошуються провідні фахівці підприємства. Тематика клубу передбачає як розвиток здібностей, так і спілкування, взаємодію на різних управлінських рівнях.