27.07.2020

Керівники НВП «Зоря» продовжують вивчати сучасні управлінські підходи

24 липня в навчальному центрі НВП «Зоря» пройшло засідання дискусійного клубу для директорів і головних фахівців підприємства. Воно стало черговим етапом програми розвитку персоналу.

В рамках навчання перші керівники НВП «Зоря» розглянули теми інноваційного мислення і створення системи виробничих відносин для розвитку «інтелектуального співробітника».

Учасники в форматі відкритої дискусії обговорили базові характеристики інноваційного мислення. Крім того, позначили чинники, які заважають змінам і розвитку, сформували позитивне ставлення до інновацій, а також виробили стратегію, яка потрібна «інтелектуальному співробітнику» для творчого вирішення виникаючих проблем. Були використані також інструменти інтерактивних ігор та практичних завдань, які сприяли засвоєнню програми навчання.

Організатор заходу, провідний інженер відділу управління персоналом Оксана Широбокова вважає, що отримані знання не тільки відкривають нові можливості для особистісного зростання керівників НВП «Зоря», а й сприяють реалізації головної місії підприємства – постачання споживачам високоякісної продукції загальної та спеціальної хімії, поєднуючи віковий досвід з інноваційними рішеннями.

Нагадаємо, що дискусійний клуб був створений в 2019 році спільно з викладачами СНУ ім. Даля. Це комунікаційний майданчик, куди запрошуються провідні фахівці підприємства. Тематика клубу передбачає як розвиток здібностей, так і спілкування, взаємодію на різних управлінських рівнях.