26.08.2020

На НВП «Зоря» вибрали керівника Ради молодих фахівців

25 серпня в навчальному центрі НВП «Зоря» пройшли вибори нового голови Ради молодих фахівців. На зборах представників трудової молоді були присутні і керівники підприємства.

Відкриваючи зустріч, до присутніх звернувся генеральний директор НВП «Зоря» Олександр Чернецов. Він зазначив, що для цілеспрямованої і амбітної молоді важливо реалізовувати свої плани. Адміністрація підприємства прагне створити необхідні умови для того, щоб дати можливість молодим фахівцям розвиватися, вчитися новому, пропонувати новаторські проекти, а також брати активну участь у всіх сферах діяльності заводу. Олександр Іванович підкреслив, що керівництво підприємства покладає великі надії на молоді кадри, адже саме вони сприятимуть подальшому успішному розвитку «Зорі».

Своє бачення роботи презентували кілька претендентів на пост керівника. Це Дарина Онопко – заступник начальника фінансового відділу, Тетяна Гардзинська – юрисконсульт юридичного відділу, Марина Жураховська – начальник прес-центру. Кандидати представили свої проекти програм розвитку організації.

Підрахунок голосів показав, що перемогла Марина Жураховська. Роботу ради вона має намір почати з вивчення потреб молодих фахівців і формування активної команди. А також підкреслила важливість розвитку чотирьох секторів діяльності: інноваційно-новаторського, інформаційного, спортивного, соціального і культурно-масового.

Планами співпраці з Радою молодих фахівців поділилася Ольга Трофименко, голова об'єднаної профспілкової організації рубіжанських хімічних заводів. Вона запевнила, що профорганізація планує і надалі підтримувати важливі молодіжні ініціативи.