27.08.2020

НВП «Зоря» успішно пройшло аудити систем менеджменту якості

У липні 2020 року НВП «Зоря» успішно пройшло аудити систем менеджменту, які функціонують на підприємстві. Перевірялася їх відповідність вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018. В результаті підприємство отримало відповідні сертифікати.

Представники компанії ТОВ «БЮРО ВЕРІТАС СЕРТИФІКЕЙШН УКРАЇНА» провели на підприємстві ресертифікаційний аудит на підтвердження відповідності системи менеджменту якості вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015 і системи екологічного управління – на відповідність ISO 14001:2015. Проведено також сертифікаційний аудит системи управління безпекою праці та охороною здоров'я на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 45001:2018, який впроваджено на підприємстві замість стандарту OHSAS 18001:2007.

Дотримання стандарту ISO 45001:2018 дає можливість передбачити небезпечні ситуації, тобто попередити ризики або знизити ймовірність їх виникнення на виробництві.

Аудитори ТОВ «БЮРО ВЕРІТАС СЕРТИФІКЕЙШН УКРАЇНА» позитивно оцінили проведену колективом підприємства роботу щодо забезпечення функціонування інтегрованої системи менеджменту.

Персонал НВП «Зоря» показав не тільки добру обізнаність і компетентність в питаннях інтегрованої системи менеджменту, а й зацікавленість, відкритість в прагненні надати повні (багатосторонні) дані, що підтверджують результативність функціонування ІСМ.

За результатами аудитів отримані сертифікати на українській та англійській мовах, що підтверджують відповідність систем менеджменту, що функціонують на підприємстві, вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001: 2018.

Основне завдання колективу НВП «Зоря» – забезпечити ефективність функціонування систем менеджменту і працювати над їх постійним поліпшенням.