03.09.2020

На НВП «Зоря» встановлені безконтактні температурні сканери

На прохідних НВП «Зоря» встановлені температурні сканери. Пристрої виконують безконтактний вимір температури працівника підприємства при проходженні пропускного терміналу. На даний момент обладнання вже пройшло наладку і тестування.

В умовах пандемії коронавирусної інфекції адміністрація НВП «Зоря» прийняла рішення встановити на прохідних підприємства і заводоуправління стаціонарні пристрої, які забезпечують проведення безконтактного температурного скринінгу. Прилади оперативно вимірюють температуру тіла людини з високою точністю, сповіщаючи про результати за допомогою звукового і світлового сигналів.

Перевагою використання сканера є й те, що визначення температури відбувається без зайвих витрат часу і залучення співробітників охорони або іншого додаткового персоналу. Це дозволяє уникнути скупчення людей і запобігти поширенню інфекції.

У разі фіксації підвищеної температури вхід на підприємство для працівника буде заблокований автоматично. Він не буде допущений до роботи і відправиться на обсервацію.