17.09.2020

НВП «Зоря» запрошує відзначити День сім'ї в парку мікрорайону «Південний» м. Рубіжне

18 вересня, в п'ятницю, в парку мікрорайону «Південний» м. Рубіжне пройде святкування Дня сім'ї. Заходи підготовлені за підтримки містоутворюючого підприємства НВП «Зоря».

18 вересня НВП «Зоря» запрошує жителів та гостей міста відвідати парк мікрорайону «Південний». У цей день з 15.00 почнуть роботу веселі аніматори. Для дітей працюватимуть творчі майстер-класи: «Родинний оберіг», «Сімейна фоторамка». Для дорослих глядачів передбачена інтерактивна гра «Пісні без кордонів».

О 16.00 розпочнеться святковий концерт «Все це любов ...». У програмі: привітання від представників адміністрації НВП «Зоря» і м.Рубіжне, нагородження кращих працівників підприємства, виступи солістів та творчих колективів Філії МКЗ «Палац культури».

У зв'язку з карантинними обмеженнями будуть передбачені необхідні заходи безпеки. Гостей також просять бути уважними до себе і оточуючих, дотримуватися дистанції і маскового режиму.

Організатори сподіваються, що День сім'ї в парку мікрорайону «Південний» залишить у жителів і гостей міста Рубіжне приємні спогади і яскраві враження. Завдяки підтримці НВП «Зоря» все розваги будуть безкоштовними, а вхід вільним.