18.09.2020

Привітання генерального директора НВП «Зоря» Олександра Чернецова з Днем сім'ї

Шановні колеги, дорогі рубежани!

Від щирого серця вітаю вас з Днем сім'ї! Сім'я – це найважливіше в житті кожної людини. У всі часи шанувалися взаємна любов, повага, довіра, відданість як основа міцних сімей. З покоління в покоління передаються традиції поваги до старших, турботи один про одного, любові до рідного краю.

І сьогоднішній день – ще один привід про це задуматися.

Для працівників заводу і жителів міста вже стало традицією в середині вересня відзначати це добре і тепле свято.

Наше місто пишається дружними сімейними союзами: і подружніми парами, які пройшли разом великий життєвий шлях, і молодими, щойно створеними сім'ями. Саме вони – запорука процвітання не тільки нашого регіону, але і всієї країни.

Особливі слова подяки  в це свято хочу висловити багатодітним батькам і тим, хто виховує прийомних дітей. Ви берете на себе величезну відповідальність. Вам, як нікому іншому, відомо, наскільки це велика праця – навчити дитину добру і розумінню, подарувати йому беззаперечну любов, щоб і він, коли виросте, теж створив щасливу сім'ю.

Нехай міцних, здорових, щасливих сімей в Рубіжному стає більше!

Бажаю вам здоров'я і щастя, миру і добра!

З повагою,

генеральний директор НВП «Зоря»

Олександр Чернецов