12.10.2020

НВП «Зоря» збільшило відрахування до бюджету

За 9 місяців 2020 року містоутворююче підприємство НВП «Зоря» перерахувало до бюджетів різних рівнів 60,3 мільйона гривень, що на 9% більше аналогічного показника 2019 року.

Незважаючи на пандемію коронавирусної інфекції, підприємству вдалося забезпечити стабільну і ефективну роботу виробництва, підвищити продуктивність праці. Крім того, на НВП «Зоря» продовжується зростання заробітної плати працівників. Так, з початку року її рівень на підприємстві збільшився в середньому на 15%, що в два рази перевищує показник інфляції. Все це забезпечило збільшення необхідних відрахувань у 2020 році.

«Важливо, що більшість відрахувань є регіональними. Це сприяє розвитку Луганської області і міста Рубіжне. Наше підприємство забезпечує близько 15% від загального обсягу всіх надходжень до міського бюджету. Крім обов'язкових відрахувань, НВП «Зоря», в рамках соціальної відповідальності, щорічно реалізує ряд проектів, які роблять життя городян більш затишною і комфортною. Ми робимо все можливе, щоб зберегти і продовжити цю тенденцію, адже від того, наскільки ефективно і стабільно працює наше підприємство, залежить розвиток міста, регіону та країни в цілому», – зазначив генеральний директор НВП «Зоря» Олександр Чернецов.

НВП «Зоря» – одне з провідних промислових підприємств України, яке впевнено входить в число великих сумлінних платників податків. Воно діє в повній відповідності з українським законодавством, і всі платежі обов'язкових податків і зборів здійснює своєчасно, в повному обсязі.