16.11.2020

НВП «Зоря» розпочало співпрацю з міжнародною експертною організацією

У жовтні цього року НВП «Зоря» розпочало співпрацю з міжнародною незалежною експертною організацією Alex Stewart International Corporation Ltd.

Дана організація, з ініціативи НВП «Зоря» або запиту покупця, буде супроводжувати продукцію на декількох етапах – від контролю виробництва та аналізу якості продукції до моменту її прибуття до покупця. А міжнародний сертифікат відповідності від ASIC Ltd буде підтвердженням відповідності контрактним показниками за якістю і кількістю готової продукції.

«Постійно зростаючі вимоги до продукції, що поставляється, і жорстка конкуренція на світовому ринку ставлять перед нами високу планку. Бездоганна ділова репутація і висока якість – основа успіху нашого бізнесу. Тому якісне інспектування продукції дозволить НВП «Зоря» в черговий раз підтвердити її відповідність міжнародним стандартам», – зазначає генеральний директор підприємства Олександр Чернецов.

Важливо, що ASIС Ltd є авторитетною міжнародною компанією з бездоганною репутацією, яка забезпечує проведення об'єктивного дослідження всіх контрактних аспектів з абсолютною неупередженістю.