19.11.2020

На НВП «Зоря» вшанували пам'ять співробітників, загиблих на виробництві

Традиційно 19-го листопада колектив НВП «Зоря» віддає данину поваги колегам, які загинули на підприємстві при виконанні свого службового обов'язку.

Вшановувати пам'ять загиблих співробітників, надавати допомогу і підтримку членам їх сімей – давня і непорушна традиція на НВП «Зоря». Ось і цього разу представники адміністрації, ради ветеранів і об'єднаної профспілкової організації рубіжанських хімічних заводів відвідали місця поховання та поклали квіти на могили.

До старших колег приєдналися і представники ради молодих фахівців підприємства, тим самим переймаючи їхній досвід шанувати традиції і зберігати пам'ять про загиблих.

У Храмі Почаївської ікони Божої Матері провели панахиду за померлими. Під час поминальної служби зачитали імена всіх загиблих співробітників і поставили свічки за упокій їх душ.

Важливо відзначити, що НВП «Зоря» завжди прагне до підвищення рівня охорони праці на виробництві, щоб в майбутньому уникнути трагічних випадків. Адже від цього залежать здоров'я і життя працівників, душевний спокій їхніх рідних і близьких.