07.12.2020

На базі НВП «Зоря» пройшла Всеукраїнська конференція

На початку грудня в конференц-залі навчального центру НВП «Зоря» пройшла XI Всеукраїнська науково-практична конференція «Логістичне управління і безпека руху на транспорті».

Даний захід став вже традиційним і цього року зібрав представників НВП «Зоря», Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля, Маріупольського політехнічного професійного коледжу. У своїх вітальних виступах організатори і учасники наголосили на важливості проведення конференції. На їхню думку, цей майданчик дозволить молодим вченим отримати корисні зауваження і цінні поради, які в подальшому допоможуть їм у науковій діяльності.

Молоді вчені представили на конференції свої доповіді. В ході живої дискусії учасники мали можливість поділитися думками та обговорити актуальні питання галузі.

За підсумками конференції всі доповідачі отримали сертифікати участі. Крім того, організатори відзначили авторів кращих доповідей дипломами та пам'ятними подарунками.

Зі свого боку, учасники висловили генеральному директору підприємства Олександру Чернецову подяку за постійну підтримку і допомогу в організації конференції.