11.01.2021

НВП «Зоря» стало членом Союзу хіміків України

Науково-виробниче підприємство «Зоря» стало членом Союзу хіміків України – неурядової організації, що представляє інтереси хімічних підприємств України.

«НВП «Зоря» планує брати активну участь в роботі організації, обмінюватися досвідом і знаннями з метою подальшого розвитку галузі. Вступ до Спілки дає нашому підприємству можливості для більш ефективної співпраці з колегами і потенційними партнерами», – зазначає генеральний директор підприємства Олександр Чернецов.

Відзначимо, що основними цілями Союзу хіміків України є представництво та захист законних інтересів членів організації; розробка пропозицій та обґрунтування доцільності підготовки нормативних актів, що стосуються діяльності хімічної промисловості України; рішення широкого спектру виробничих і соціальних завдань, що сприяють підвищенню продуктивності підприємств і конкурентоспроможності української продукції на внутрішньому і міжнародному ринках.

Крім того, Союз хіміків України є асоційованим членом Європейської ради хімічної промисловості (Cefic). Ця міжнародна організація об'єднує 29 000 великих, малих і середніх європейських компаній, що виробляють близько 21% світового обсягу хімічної продукції. Cefic тісно співпрацює з керівними органами ЄС, міжнародними, неурядовими та іншими зацікавленими організаціями.

Довідка: ТОВ НВП «Зоря» – провідне підприємство хімічної промисловості України з більш, ніж 100-річною історією, розташоване в м. Рубіжне Луганської області. В даний час продукція заводу знаходить застосування в хімічній, фармацевтичній, гірничодобувній, металургійній і агрохімічній галузях.