20.01.2021

Працівникам НВП «Зоря» почали видавати безкоштовні вітамінні комплекси

З метою профілактики професійних і простудних захворювань на НВП «Зоря» впроваджені додаткові заходи, спрямовані на підтримку здоров'я співробітників. Керівництвом прийнято рішення про безкоштовну видачу працівникам додаткових вітамінних комплексів.

В рамках вирішення цієї задачі з 15 січня 2021 року в центрі громадського харчування підприємства організований стіл видачі вітамінів і полівітамінних препаратів.

В умовах складної епідеміологічної обстановки зростає значення профілактичних заходів, серед яких важливе місце відведено лікувально-профілактичному харчуванню. В даний час на підприємстві розроблено меню, що містить все необхідне для якісного харчування працівників. Особливу роль в раціоні грають вітаміни, без яких неможливе нормальне функціонування організму. Тому керівництвом підприємства прийнято рішення про видачу додаткових вітамінних комплексів працівникам НВП «Зоря» для підтримання їх здоров'я та працездатності.

«Це якісні, перевірені, рекомендовані медиками препарати  ундевіт, аскоцин, вітамін С, комплекс вітаміну D3. Ці вітаміни і мікроелементи особливо необхідні організму людини в період, коли імунітету потрібна надійна підтримка»,  зазначив директор з ОПіСР НВП «Зоря» Олександр Якунін.