08.02.2021

У 2020 році НВП «Зоря» перерахувало до бюджету майже 85 мільйонів гривень податків

Хімічне підприємство в минулому році збільшило податкові відрахування до державного і місцевого бюджетів на 13,6%.

За підсумками 2020 року містоутворююче підприємство НВП «Зоря» перерахувало до бюджетів різних рівнів 84,9 мільйона гривень. Зокрема, відрахування до державного бюджету України склали 70,5 мільйона гривень, а до місцевих бюджетів підприємство перерахувало 14,4 мільйона гривень.

«Не дивлячись на всі складнощі, з якими ми зіткнулися в минулому році, нам вдалося забезпечити ефективну роботу виробництва, зберегти робочі місця і стабільну виплату заробітних плат. Важливо також те, що збільшилися відрахування до бюджетів усіх рівнів. Ми розуміємо, що, сплачуючи податки, інвестуємо в розвиток міста, регіону та країни в цілому. В кінцевому рахунку, це сприяє якісній роботі охорони здоров'я, соціальної сфери, розвитку інфраструктури для жителів Рубіжного, Кремінної, Попасної», – зазначив генеральний директор НВП «Зоря» Олександр Чернецов.

Крім обов'язкових відрахувань, НВП «Зоря» спільно з благодійним фондом «Кришталеве джерело» щорічно реалізує ряд соціально значущих проектів.

Так, на закупівлю медичного обладнання для боротьби з коронавірусом і засобів індивідуального захисту для медичних установ регіону було виділено кілька мільйонів гривень.

Тривають і проекти, які роблять життя городян більш затишним і комфортним. Регулярно надається допомога ветеранам і жителям регіону, які опинились у складних життєвих ситуаціях.

НВП «Зоря» – одне з провідних промислових підприємств України, яке впевнено входить в число великих сумлінних платників податків. Воно діє в повній відповідності з українським законодавством, і всі платежі обов'язкових податків і зборів здійснює своєчасно, в повному обсязі.