09.02.2021

Автопарк НВП «Зоря» поповнився новою технікою

На початку 2021 року в автопарку НВП «Зоря» з'явився «сучасний помічник» кран стріловий автомобільний КС-65713 вантажопідйомністю 50 тонн. Він був придбаний з метою поліпшення і вдосконалення робочого процесу на промислових майданчиках підприємства.

Новий автокран має високі технічні характеристики, змонтований на шасі автомобіля VOLVO FM з колісною формулою 8x4 і відповідає екологічному стандарту ЄВРО-4.

Він уже пройшов реєстрацію в Регіональному сервісному центрі і документальне оформлення на підприємстві. Таким чином, ця сучасна техніка готова до роботи у вибухонебезпечних і пожежонебезпечних середовищах при вантаженні звичайних і небезпечних вантажів.

Раніше підприємству доводилося орендувати подібні крани у підрядних організацій, що вимагало додаткових витрат часу і коштів. Зараз же НВП «Зоря» має важковантаж в своєму цілодобовому розпорядженні в будь-яку пору року. До того ж автокран має низку переваг, які відповідають виробничим особливостям підприємства, і буде використовуватися практично у всіх підрозділах.

Експлуатація компактного, мобільного автокрана дозволить на 35% скоротити витрати, прискорити логістичний процес, а також поліпшити умови праці для кранівника.

Для своєї успішної роботи НВП «Зоря» утримує великий власний автопарк. Техніка потрібна для виконання промислових задач, будівельно-монтажних і вантажно-розвантажувальних робіт, швидкого переміщення співробітників, надання послуг клієнтам. Придбання нового транспортного засобу є частиною програми з оновлення технічного парку підприємства.