05.02.2021

Працівники НВП «Зоря» обговорили складності підбору персоналу робітничих професій

3 лютого директор з персоналу Олександр Кравченко та виконуюча обов'язки начальника відділу управління персоналом Катерина Ким взяли участь в обговоренні Стратегічного плану розвитку сфери професійно-технічної освіти.

«Трудовий колектив – найбільша цінність НВП «Зоря». Ми розуміємо, що для розвитку підприємства необхідні не тільки досвід, але й свіжі знання, ідеї молодих фахівців. Але останнім часом підприємство, як і багато роботодавців регіону, стикається з дефіцитом робітничих професій. Це пов'язано і з непопулярністю цих професій серед молоді, і з труднощами в сфері професійної підготовки кадрів навчальними закладами», – зазначає Олександр Кравченко.

Зустріч проходила в Рубіжанському професійному хіміко-технологічному ліцеї. На ній були присутні представники ПРООН, Державної служби зайнятості, роботодавці міста та викладачі ліцею.

Катерина Ким зазначила, що НВП «Зоря» пропонує офіційне працевлаштування, стабільну виплату зарплатні, можливість навчатися, розвивати свої професійні вміння. Також підкреслила, що на даний момент підприємство перебуває в пошуку фахівців певних робітничих професій. Серед них – токар, кранівник, апаратник, слюсар контрольно-вимірювальних приладів і автоматики, електромонтер, зварювальник і інші.

Зі списком усіх актуальних вакансій, а також з умовами роботи можна ознайомитись на офіційному сайті НВП «Зоря».