06.07.2021

На НВП «ЗОРЯ» продовжують підвищувати компетенції працівників підприємства в системі менеджменту

Впровадження системи менеджменту є стратегічним рішенням. Це допомагає як поліпшити показники функціонування підприємства в цілому, так і створити міцну основу для його сталого розвитку.

В рамках цієї стратегії з 29 червня по 2 липня був організований курс по впровадженню і функціонуванню інтегрованої системи менеджменту за стандартами «ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018. Вимоги стандартів PAS 99». Навчання проходили фахівці НВП «ЗОРЯ», які беруть участь в розробці, впровадженні та підтримці систем менеджменту,  виконують внутрішні аудити і аудити постачальників, а також керівники, що забезпечують функціонування інтегрованої системи менеджменту. Модератором занять був провідний аудитор «БЮРО ВЕРІТАС УКРАЇНА» Сергій Соловей.

В ході курсу були розглянуті такі теми:

- ISO 9001:2015 Огляд системи менеджменту якості (Ризик-менеджмент);

- ISO 14001:2015 Основи систем екологічного менеджменту (Ідентифікація аспектів і ризиків);

- ISO 45001:2018 Основи систем менеджменту гігієни і безпеки праці (Ризики

і можливості);

- Концепція інтеграції за стандартами ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 і ISO 45001: 2018;

- Вимоги стандартів PAS 99.

В ході навчання 20 фахівців НВП «ЗОРЯ» успішно освоїли програму курсу, пройшли необхідне тестування і за його підсумками отримали сертифікати міжнародного зразка.

ТОВ НВП "ЗОРЯ" – провідне підприємство хімічної промисловості України, що прагне до підвищення конкурентоспроможності на вітчизняному та світовому ринках. Один із способів досягнення мети – правильне позиціонування компанії клієнтам і співробітникам в питаннях системи менеджменту якості. Цей напрямок є складовою частиною загальної системи управління підприємством, що забезпечує стабільність якості продукції та послуг, сприяє підвищенню задоволеності споживача. Розвиток діючої системи менеджменту відповідно до міжнародних норм і стандартів є одним з основних стратегічних напрямків роботи НВП «ЗОРЯ».