15.08.2021

Дорогі заводчани!

Від імені колективу ТОВ «НВП «ЗОРЯ»та від себе особисто вітаю всіх працівників підприємства зі 104-річчям від дня створення заводу.

Історія «НВП «ЗОРЯ» – це велика праця всіх поколінь керівників і фахівців підприємства. Пройдений шлях став для всіх співробітників нелегким випробуванням на міцність і компетентність. За минулі 104 роки багато чого змінилося в житті підприємства, але незмінним залишився творчий і глибокий науковий підхід до виконання виробничих завдань. Поступове нарощування виробництва наочно демонструє правильний напрямок, який обрало наше підприємство.

Мета, яка стоїть перед нами ніколи не була простою, але ми успішно виконуємо всі виробничі завдання, орієнтуючись на сучасні вимоги. Всі ми спільними зусиллями формували історію заводу, і сьогодні завдяки цьому наше підприємство продовжує працювати ефективно та злагоджено.

Шановні колеги і друзі, ще раз вітаю всіх нас зі 104-річчям! Нехай ваша енергія і властивий оптимізм створюють нові цілі, а багаторічний досвід підкаже найбільш ефективні шляхи їх досягнення.

Із повагою та вдячністю,

Генеральний директор ТОВ «НВП « ЗОРЯ» О.І. Чернецов