29.04.2015

Стратегія розвитку компанії – від цілей до дій

22-24 квітня 2015 року в НВП «ЗОРЯ» пройшов тренінг - коучинг «Стратегія розвитку компанії – від цілей до дій». Захід був підготовлений і проведений фахівцями українського центру управлінського  консалтингу. Учасниками тренінгу були директоры, заступники директорів, головні фахівці підприємства. Практичним результатом стало визначення головних напрямів розвитку і ключових ідей, на основі яких буде збудований стратегічний план компанії.

В процесі навчання учасниками груп була проведена систематизація інформації для вироблення стратегії за допомогою SWOT-аналізу. Визначені і структуровані основні фактори, що впливають на бізнес підприємства: сильні і слабкі сторони, сприятливі можливості і загрози в зовнішньому середовищі. За допомогою бізнес-тренера топ-менеджери НВП «Зоря» змогли виконати оцінку ступеня дії виділених факторів на діяльність підприємства, розробили стратегічні напрями розвитку по кожному з яких визначили цілі і способи їх досягнення, сформулювали місію – головну мету компанії.

На думку  директора зі стратегічного розвитку В. Донди, в сучасних умовах стратегічний  менеджмент є реальним засобом досягнення поставлених цілей, що дозволяє зробити підприємство найбільш успішнішим, оперативно реагувати на будь-які зміни зовнішнього середовища, забезпечити стабільність і  прибутковість. І, звичайно, ж, добитися серйозних успіхів можливо лише із професійною командою топ-менеджерів, яка має спільне бачення майбутнього бізнесу і шляхів реалізації задуманого.